Tornen les jornades de formació sobre RSO. "Escenari 2020: Hem canviat!"

Jornada Escenari 2013Les jornades "Escenari 2013" ens han explicat què hem de millorar, ens han explicat cap on hem de mirar però ens queda un compte pendent. On arribarem pel camí de la Responsabilitat Social? Com serà el nostre entorn, la nostra entitat al 2020? 

Amb aquesta visió optimista, on mostrem les eines per arribar a un escenari social en el que les nostres entitats han superat la crisi, tornen les jornades de formació sobre RSO que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). Aquesta darrera jornada dinamitzada, com les anteriors, per J. Maria Canyelles, Promotor de Responsabilitat Global i, el nostre director, Enric Madrigal, tindrà lloc a les quatre capitals catalanes. Començant el proper 31 d'octubre a Barcelona.

Aquest cicle de jornades té l'objectiu de preparar els assistents pel segon Marketplace que organitzarà la FCVS aquest 2013. Una proposta que vol apropar entitats socials i empreses privades i fomentar el desenvolupament de projectes de col·laboració.

El 31 d'octubre comença la tercera ronda de formacions en RSO a Barcelona i segueix a Girona el 6 de novembre, a Lleida el 21 de novembre i a Tarragona el 7 de gener. Les inscripcions ja estan obertes al públic. L'entrada és gratuïta pels socis de la FCVS i de 10€ per les entitats no federades.

DIES DE LES JORNADES:

BARCELONA
Pendent de confirmació
Palau Macaya (Pg. Sant Joan, 108)

GIRONA
Pendent de confirmació
Hotel d'Entitats (C/Rutlla 20-22, planta baixa - Sala d'Actes)

LLEIDA
Dimecres 21 de novembre de 2012. 16-20h
Sala Polivalent de l'Esplai de Salut -GSS (C/Henry Dunant, 1)

TARRAGONA
Dilluns 7 de gener. 10-14h

PROGRAMA: ESCENARI 2020: Hem canviat!
D'on venim (recull d'aspectes claus de les anteriors jornades formatives)
Presentació de la Jornada "Escenari 2020: Hem canviat"
Quina és la nostra realitat avui, l'any 2020?

Pausa cafè

Com hem arribat aquí, des del 2013?
Espai de socialització de la feina

Afegeix un nou comentari