Benvinguts!

Si heu fet un passeig per la web d’entre2mons haureu vist que si alguna cosa ens caracteritza és que creiem que és possible construir un món millor.

Creiem que hi ha moltes maneres de construir aquest món millor, nosaltres proposem una, la de caminar cap a una societat on empreses, entitats i administracions treballen plegades envers un món sostenible i socialment responsable.

Sabem que és possible que els treballadors se sentin realitzats, que la seva tasca és preuada, que n’estiguin orgullosos de la seva feina. Aquesta és la base de l’èxit de tota empresa, organització i administració.

I aquesta consciència és el nostre motor, la nostra raó de ser. A tots els que ens vulgueu acompanyar en el nostre viatge cap a un món responsable, aquest blog és per vosaltres.

Al blog d’entre2mons parlem de valors, de cultura organitzacional. De la força que té el voluntariat, del poder de la motivació, de la influència de la formació experiencial, de les oportunitats que ens ofereix la responsabilitat social.

Parlem de com creiem que podem millorar la societat i, esperem sentir-vos, volem escoltar-vos, debatre i, entre tots, començar a construir aquest món.

Afegeix un nou comentari